Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЖИВКО ЈАНКУЛОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1956 година во село Алдинци, Крушево, Македонец. Завршил Земјоделски факултет и е магистер по земјоделски науки. Директор е на РЕ ? радобор? - во состав на ЗИК ? Пелагонија? од Битола.  Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.