Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АЛЕКСАНДАР ЈАКИМОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1936 година во село Луке, Крива Паланка, Македонец. Завршил природно - математички факултет. Директор е на гимназијата ? Ѓорче Петров? во Крива паланка. Живее во Крива Паланка.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.