Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АЛЕКСАНДАР ИВАНОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1930 година во село Опила, Крива Паланка, Македонец. завршил медицински факултет. работи како педијатар во Медицинскиот центар во Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.