Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МИРКО ИВАНОВ

 

 

 

 

 

 

Член на  Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1948 година во село Бигла, Делчево, Македонец. Завршил вишz техничка школа. Беше претседаетел на Собранието на општина Делчево. Живее во Делчево. 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.