Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МИТКО ИЛИЕВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1953 година во Берово, Македонец. завршил Економски факултет. Живее во Берово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.