Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИЛИЈА ГОЦЕВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1945 година во село Црник , Берово, Македонец. Завршил машински факултет . Бил претседател на Собранието на општина ?Гази Баба?. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.