Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ДРАГАН ЃОРЃИЕВ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1958 година во Струмица, Македонец. Завршил економски факултет. Финансиски раководител е во работната организација  за бањско лекување и угостителство  ' бања банско? - Струмица, Живее во село Турново, Струмица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.