Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Џамбазовски Санде

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1949 година во Неготино, Македонец. Магистер е по агроекономски науки. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.