Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Драгољуб Поповиќ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1942 година во Лесковац (СР Југославија), Србин, Завршил Економски факултет и е магистер по економски науки. Директор е на Кожарско-преработувачкиот комбинат Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.