Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ВЛАДЕ ДАВИТКОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1951 година,Македонец.Завршил средно техничко училиште. Директор е на ГЗЗ " Солидарност" во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.