Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Данев Душан

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, роден 1946 година во село Видовиште, Кочани, Македонец. Завршил Медицински факултет во Скопје. За пратеник е избран на дополнителните избори во 1998 година.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.