Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Чадиковски Љубомир

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1946 година во Скопје, Македонец. Завршил Aрхитектонски факултет. Директор е на Театарот за деца И малдинци во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.