Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЈОРДАН БОЖИНОСКИ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1945 година во Прилеп, Македонец. Завршил медицински факултет. Работи како лекар - неуропсихијатар во Медицинскиот центар во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.