Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИВАН БОЈКОВ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1948 година во Скопје, Македонец. Завршил правен факултет. Директор е на "Мактранс". Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.