Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СЛОБОДАН БОГДАНОВСКИ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1950 година во Куманово, Македонец. Завршил машински факултет, магистер по машински науки. Генерален директор е на Фабриката за заварени цевки и профили ? 11 Октомври ? во Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.