Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИГНАТИЕ БОГДАНОВСКИ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1938 година во село Радибуш, Крива Паланка, Македонец. Доктор по стоматолошки науки, директор е на Стоматолошките клиники во Скопје. Живее во Скопје

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.