Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


БЛАГОЈ СТОЈКОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1944 во Куманово, Македонец. Завршил Електромашински факултет. Директор е на погонот Светлина во ЈП Електростопанство –Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.