Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЉУПЧО БЕЛИЧЕВ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Поден 1951 година во Кочани, Македонец. Завршил правен факултет, бил претседател на општина Кочани. Живее во Кочани.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.