Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


РУБИНЧО БЕЛЧЕСКИ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1966 година во Прилеп, Македонец. Завршил филозофски факултет. Вработен е како кустос во Заводот за заштита на спомениците на културата, природните реткости и Музејот во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.