Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЃОРЃИ АТАНАСОВ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1962 година во Гевгелија, Македонец. завршил правен факултет. Живее во Гевгелија. Поранешен претседател на Собранието на Општината.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.