Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЈАНЕ АНГЕЛОСКИ

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1941 година во село Лазарополе, Ростуше, Македонец. Завршил правен факултет. Директор е на АД за осигурување и реосигурување ? Македонија? - Филијала во Охрид. Живее во Охрид

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.