Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АЛИЛ ЏАФЕРОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1948 година во село Лажани, Прилеп, Македонец. Завршил Pравен Факултет. Пратеник во Собранието на Република Македонија беше и во претходниот мандате. Живее во Прилеп.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.