Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АЛЕКСАНДАР ГЕШТАКОВСКИ

 

 

 

 

 

Член на  Социјалдемократскиот сојуз на Македонија. Роден 1950 година во Битола, Македонец. Завршил правен факултет. Беше пратеник и во претходниот мандатен период . Живее во Ресен.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.