Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Шеќеринска Радмила 
 

 

 

 

 

 

 

Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ). 
     
Била потпретседател и претседател на Социјалдемократската младина. Потпретседател на Централниот одбор и член на Претседателството на СДСМ. Портпарол на СДСМ. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Европскиот парламент. 
     
Родена 1972 година во Скопје, РМ. Македонка. Завршила Електротехнички факултет и работи како помлад асистент на Електротехничкиот факултет. Добро ги знае англискиот и францускиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.