Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

ЈАНИ МАКРАДУЛИ

 

 

 

 

Член на СДСМ, роден е на 28.03.1965 година во Битола. Основно и средно образование завршил во Скопје, а дипломирал на Електро-техничкиот факултет во Скопје. Постдипломските студии ги започнува во Белград  и во 1994 година магистрира во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.