Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

                                                              Ѓоргиев Ванчо
 
 


    
 
  
  


Член на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ).
     
  
   Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Сојузна Република Југославија. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Италија.
     
  
   Роден 1953 година во Кочани, РМ. Македонец. Завршил Економски факултет. Вработен во Претпријатието "Деликатес" Кочани. Се служи со англискиот јазик. Живее во Кочани.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.