Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ванчо Златанов

 

 

 

 

 

 

Роден е 1938 година во с. Мокриево, Струмицаа. Македонец. Завршил Виша земјоделска школа. Директор на Земјоделската задруга “Пирок” во с. Мокриево. Живее во Мокриево.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.