Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Васил Зимбаков

 

 

 

 

 

 

Роден е 1956 година во с. Босилово, Струмица. Македонец. Завршил Филозофски факултет, група Општонародна одбрана. Раководител на Центарот за известување и тревожење при Собранието на Општина Струмица. Живее во Струмица.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.