Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Јордан Зафиров

 

 

 

 

 

 

Роден е 1948 година во Кочани. Македонец. Завршил Земјоделски факултет. Директор на производство во ПОС ЗИК “Кочанско поле” во Кочани. Живее во Кочани.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.