Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Никола Стојановски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1923 година вво с. Скачинци, Титов Велес. Македонец. Завршил Медицински факултет, доктор по медицински науки. Пензионер. Живее во Титов Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.