Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ристо Станковски  

 

 

 

 

 

 

Роден е 1956 година во Скопје. Македонец. Завршил Електро-технички факултет, насока електроника и информатика. Вработен во “ Млаз” во Богданци. Живее во Богданци.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.