Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

 

Љубомир Поповски         

 

 

 

Роден е 1951 година во Битола. Македонец. Завршил Факултет за политички науки во Белград. Работи во Општинскиот комитет на СКМ- ПДП „ Центар”. Живее во Скопје.

 

 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.