Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Тито Петковски

 

 

 

 

Роден е 1945 година во с. Псача, Крива Паланка. Македонец. Завршил Правен факултет во Скопје. Избран за потпретседател на Собранието на Република Македонија. Живее во Скопје.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.