Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Душан Николовски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1947 година во с. Јурумлери, Скопје. Македонец. Завршил Рударско- геолошки факултет. Генерален директор на Рудници за олово и цинк „Злетово” во Пробиштип. Живее во Пробиштип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.