Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Јован Николов

 

 

 

 

 

 

Роден е 1936 година во с. Рлевци, Титов Велес. Македонец. Завршил Медицински факултет, специјалист по хирургија. Директор на Медицинскиот центар вво Титов Велес. Живее во Титов Велес.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.