Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Наќе Стојановски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1950 година во с.Растојца, Крушево, Македонец. Завршил Правен факултет. Директор на Јавно претпријатие „Комуналец“ - Демир Хисар. Живее во Демир Хисар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.