Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ванчо Младенов

 

 

 

 

 

 

Роден е 1943 година во Струмица. Маакедонец. Завршил 1 степен на Машински факултет. Работи како машински инженер во МПП “Жито- Струмица” во Струмица. Живее во Струмица.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.