Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Владимир Митевски

 

 

 

 

 

 

 

Роден е во 1946 година во Куманово. Македонец. Завршил Медицински факултет и специјализирал општа медицина. Работи како раководител на Службата за примарна здравствена заштита при Медицинскиот центар во Куманово. Живее во Куманово.

 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.