Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Страшо Милковски 

 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во Делчево. Македонец. Завршил Архитектонски факултет. Вработен е во ГРО “ Гранит” во Скопје, сега на работа во Делчево како директор на 11 градилиште. Живее во Делчево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.