Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Марин Миленкоски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1937 годна во Софија, НР Бугарија. Македонец. Завршил Земјоделско- шумарски факултет. Работи како  секретар на Претседателството на ОК на СКМ- ПДП во Крушево. Живее во Крушево

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.