Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Флоре Масалковски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1950 година во с. Кукуречани, Битола. Македонец. Завршил Правен факултет. Помошник на генералниот директор на “Прехрана” во Битола. Живее во Битола.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.