Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Ковачески Стојан 

 

 

 

 

Роден 1941 година во Струга, РМ. Македонец. Завршил Медицински факултет, специјалист по интерна медицина. Работел како лекар на село, бил директор на Заводот за нефрологија во Струга, каде што сега работи како специјалист по интерна медицина, односно нефрологија. Добро го знае рускиотот јазик, а се служи и со францускиот јазик.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.