Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Симеон Ивановски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1944 година во Делчево. Македонец. Завршил Рударски факултет. Доктор по технички науки. Генерален директор на Рудниците за олово и цинк “Саса” во Македонска Каменица. Живее во Македонска Каменица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.