Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Туше Гошев     

 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во Струмица. Македонец. Завршил Правен факултет. Директор на ТПОС “ Југопромет “ во Струмица. Живее во Струмица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.