Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ѓорѓи Бојковски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1938 година во Кладово. Македонец. Завршил Архитектонски факултет. Генерален директор на градежното претпријатие „Козјак” во Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.