Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Душко Ѓорѓески

 

 

 

 

 

 

Роден е 1946 година во с.Раотинце, Тетово, Македонец. Електроинженер, претседател на Општинскиот комитет на СКМ - Партија за демократска преобразба во Тетово. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.