Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Гештаковски Александар

 

 

 

 

 

 

Роден 1950 година во Ресен. Македонец. Завршил Правен факултет. Секретар на Извршниот совет на Собранието на општина Ресен. Живее во Ресен.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.