Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Алил Џафероски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1948 година во с. Лажани, Прилеп. Македонец- муслиман. Завршил прв степен на Правниот факултет. Директор на Земјоделската задруга “ Прилепско поле” во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.