Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Стојмир Цветковски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1936 година во Крива Паланка. Македонец. Завршил Медицински факултет и специјализација по општа хирургија. Началник на хируршкото одделение при Медицинскиот центар во Крива Паланка. Живее во Крива Паланка.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.