Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Бранко Блажески

 

 

 

 

 

 

Роден е 1942 година во Македонски Брод. Македонец. Завршил Економски факултет. Генерален директор на Општественото претпријатие “Белица” во Македонски Брод. Живее во Македонски Брод.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.